Tät trappa

En tät trappa har stängt mellan stegen. Den biten som sitter mellan stegen heter sättsteg och kan vara i en anna ytbehandling är stegen. Bilderna visar lite olika varianter

Be om offert

Sex steg till en trappa

Hur går det egentligen till att köpa en trappa. Här beskriver vi kortfattat hur du enklast får hjälp av oss från idé till färdig trappa.

1

Mät upp din yta?

Hur ser platsen ut där din trappa skall passa. Detta är oftast avgörande för den typ av trappa du skall välja. Ta mått på aktuella ytor för att se hur stort utrymme din trappa kan få.

2

Välj trappmodell

Utifrån ytan och dina önskemål kan du nu välja trappmodell och typ. Skall den vara svängd eller rak? Vill du ha täta steg eller öppna? Vilka träslag och ytbehandlingar du vill att vi använder?

3

Fyll i offertförfrågan

När du gjort alla dina val kan du använda vår offerförfrågan för att skicka in dina önskemål till oss. Behöver du hjälp med valen i formuläret så finns en guide som hjälper dig.

GUIDE TILL DESIGN

OFFERTFÖRFRÅGAN

4

Vi hör av oss till dig

Vi återkommer så fort vi har tittat på din förfrågan och kan då svara vi på eventuella frågor och diskutera oss fram till en lösning. Du får sedan ett slutligt förslag och offert av oss.

5

Trappan tillverkas

Trappan tillverkas nu i vår fabrik av skickliga hantverkare utefter den design och de val du önskar. Leveranstid kommer vi överens om i samband med godkännande av offerten.

6

Trappan levereras

Vi levererar trappan till önskad adress för montering på plats av er eller hantverkare. Vi monterar inte trappor men levererar med fullständig monteringsanvisning till den som skall utföra monteringen.

GUIDE TILL DESIGN

OFFERTFÖRFRÅGAN